Naše usluge

ELEKTRO PROJEKTIRANJE

Projekti u industriji, zgradarstvu, infrastrukturi, poljoprivredi, visokoj i niskoj gradnji za sve vrste elektrotehničkih instalacija.

NADZOR NAD IZVOĐENJEM

Višegodišnje iskustvo u nadziranju elektro instalacija svih vrsta objekata u industriji, zgradarstvu i poljoprivredi, te izgradnji infrastrukturnih objekata i javne rasvjete.

TEHNIČKO SAVJETOVANJE

Možemo Vam pomoći pri odabiru najboljeg tehničkog riješenja, povećati učinkovitost procesa i savjetovati Vas kako postići bolje rezultate.

ISPITIVANJE INSTALACIJA

Elektrotehnička ispitivanja svih vrsta instalacije jake i slabe struje, sustava zaštite od djelovanja munje, sunčanih elektrana i analiza napajanja.

AUTOMATIZACIJA STROJEVA

Vršimo automtizaciju i popravke svih vrsta strojeva, te ugradnju PLC, SCADA, CNUS, HMI sustava i frekventnih pretvarača različitih vrsta.

ANALIZA TROŠKOVA GRADNJE

Izrada troškovnika za sve elektrotehničke instalacije i sustave bitna je prilikom planiranja građenja i realizacije projekt i tu smo da Vam pomognemo u tome.

IZVOĐENJE INSTALACIJA

Elektrotehniče instalacije sunčanih elektrana, obiteljskih kuća, stambenih objekata, poslovnih objekata, objekata u industriji i poljoprovredi.

AUTOMATIZACIJA SUSTAVA

Procesi u industriji, zgradarstvu i poljoprivredi uz nas mogu biti efikasniji, brži i bolji uz automatizaciju, bolju kontrolu i pračenje sustava.

VOĐENJE INVESTICIJA

Nakon dobro isplaniranih radova tu smo da Vam pomognemo pri vođenju investicije od prvog akta za građenje sve do uporabne dozvole.
zb-energy01.jpg
Image

RAZVOJ SUSTAVA IC MJERENJA

Naručitelj : Auric Barrels d.o.o.
Područje : Razvoj sustava

IC mjerenje temperature drvene dužice kod tostiranja bačava i izrada izvještaja o promjeni temeperature za vrijeme procesa,

Image

IZGRADNJA SUNČANE ELEKTRANE

Naručitelj : ZB-ENERGY d.o.o.
Područje : Projektiranje i vođenje projekta

Izrada projektno tehničke dokumentacije i vođenje projekta za izgradnju 2 sunčane elektrane od 500kW na zemlji.

Image

OTOČNI FOTONAPONSKI SUSTAVI

Naručitelj : OPGovi i udruge
Područje : Izvođenje radova

Izgradnja otočnih sustava sa baterijama na područima gdje je nedostupna struja ili su troškovni priključenja visoki.

O nama

EPIK d.o.o. je firma nastala  2013. godine nakon višegodišnjeg rada za više različitih firmi u razvoju sustava i  projektiranju različitih riješenja u elektrotehnici, elektronici i automatizaciji sustava, strojeva i postrojenja.

Zadni projekti

©2022 Epik d.o.o. Sva prava pridržana. Designed By    SOLAR-IT

Search